miercuri, 17 septembrie 2008

De dupa colt.


Mi-am imprastiat mai nou "creierii" pe stanci formate din amintiri si am vazut cum am zburat undeva prea sus decat trebuia si paradoxal... inca mai zbor cateodata la aceeasi altitudine.
Am vazut albul si rozul de pe aripile fluturilor ce zac acum undeva sub stanci, unde-i gri, umed si pute. Am resimtit mirosul care-mi izbea mintea... mirosul de nori ce imi sensibiliza fiecare simt si care mi se agata in par. Am vazut picaturile de apa ce se loveau in lumina soarelui de asfaltul cald si am vazut ca o raza de soare nu-i decat o raza de soare.
Am vazut si aspecte similare, iar diferenta era legata de doua aripi si cateva pene pe stanga. Am vazut iar tabloul cu fond crem, cu picatele dezordonat asezate, cu 10 crengi ce stiau exact unde le este locul, cu doua ventuze ce alungau raceala si cu multitudinea de culori ce plutea pe langa.
Am vazut focul si puterea lui, am vazut gripa si spre sfarsit ciuma...
Am vazut ca o, oglinda-i o, oglinda si dupa ce s-a spart... sunt sute.

2 comentarii:

bubu spunea...

deci in legatura cu sexul la telefon nu fac sex la telefon sa stii dar poate fac dar numa cu cine trebuie:))
tu faci sex prin unde magnetice sau ce?


al tau bubu

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!